Bezárja rákospalotai gyárát a Douwe Egberts

Desktop
Átszervezi tevékenységét a Douwe Egberts Hungary Zrt., a vállalat szándéka szerint az év végéig bezárja budapesti gyárát, mely 184 dolgozó munkáját érinti. A Harsányi Kálmán utcai gyár dolgozóit júniustól kezdik elbocsájtani. 
 
A cég közleményben azzal indokolta az átszervezést, hogy az anyavállalat, a DE Master Blenders 1753 felülvizsgálta működését, és a tulajdonos "harmonizálni kívánja az egyes szervezeti egységek működését". A Douwe Egberts Hungary Zrt. összesen mintegy 300 embert foglalkoztat. Az átszervezés a budapesti gyárában 162 dolgozót érint, a többi 22 érintett különböző funkcióban dolgozik a cégnél. 
 
A Douwe Egberts Hungary Zrt. a magyarországi forróitalpiac egyik vezető szereplője, legismertebb márkái a Douwe Egberts Espresso, az Omnia, a Karaván és a Paloma kávé, valamint a Pickwick és a Sir Morton teacsalád. A vállalat budapesti gyárában kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozik, termékeit a magyar piac ellátása mellett számos európai országba exportálja.
 
A budapesti gyár bezárása után a cég Magyarországon kiskereskedelemért felelős központot fog fenntartani, amely értékesítési és marketing tevékenységet végez majd. Termékei a jövőben is elérhetők lesznek a magyar fogyasztók számára.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek