Próbálja ki az e-autózás élményét és nyerjen tesztvezetés hétvégét!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Környezetbarát (forrás: Ázsia Center)

2017. szeptember 16-án hivatalosan megnyitja 12 elektromosautó-töltőállomását a budapesti AsiaCenter. Ezen a napon az Ivanics Csoport jóvoltából bárki kipróbálhatja, milyen érzés elektromos autót vezetni, sőt a résztvevők között értékes ajándékok és egy tesztvezetés hétvége is gazdára talál.

Az AsiaCenter megduplázza ingyenesen használható elektromosautó-töltőállomásai számát. Mostantól a -1- es parkoló szinten 6 db 11 kW-os fali töltő, míg a külső parkolóban 6 db 22 kW-os töltőpont várja majd az elektromos autók tulajdonosait a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében. 

A térítésmentesen igénybe vehető töltők fele hónapok óta szinte teljes kihasználtság mellett üzemel a bevásárlóközpontban. A hivatalos megnyitás alkalmából az AsiaCenter szerette volna a még nem elektromos autóval érkező látogatóinak is bemutatni az e-autózás élményét, amiben az Ivanics
Csoport lelkes partnernek bizonyult.

Az AsiaCenter felszíni parkolójában szombaton délelőtt 10 órától egy teljesen elektromos, automataváltós Ford Focus volánja mögé ülhetnek be azok a vállalkozó kedvű látogatók, akik egy igazán dinamikus és izgalmas, elektromos jármű vezetési élményét szeretnék megtapasztalni. A parkolóházban található e-töltőknél az érdeklődők megismerkedhetnek a rendkívül alacsony légellenállású Plug-in Hybrid Hyundai IONIQ-kal, amely jelenleg az egyik legáramvonalasabb autó a világon, valamint megtekinthető lesz a Volvo 90-es szériájának egyik legújabb modellje, a V90CC is.

  • Az E-autó tesztnapon ajándéksorsolásra is sor kerül.
  • Az AsiaCenter 5 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsol ki.
  • Az AsiaCenter NaturWash autómosója 2 db 5500 Ft értékű, extra kézi külső-belső autómosást ajánl fel.
  • Az Ivanics Kft. jóvoltából 6 db egyenként 30.000 Ft értékű kézi külső-belső autómosás, valamint egy Ford Fiesta teszthétvége talál gazdára.
  • A tesztvezetés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a helyszínen lehet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?