Még pár nap és átadják a kerület legújabb játszóterét

Desktop
Épül a játszótér (fotó: ittlakunk.hu - Lezseren)
Többfunkciós rekreációs park épült Újpalotán, a Kontyfa iskola előtt, a Kontyfa utca, Nyírpalota utca, Szentmihályi út által határolt területen.
 
Jó hír, hogy a játszóteret végre hivatalosan is átadják: augusztus 5-én, pénteken délelőtt fél 10-kor lesz az átadó ünnepség. Gyertek el! 
 
A gyönyörűen felújított téren helyezték el az ország első műanyag - nemzetközi díjas - mászópiramisát, mely valóban különleges látvány, de a többi játék is egyedi. Vannak itt csúszdák, dombcsúszda, hinták, mászókák, mászókötelek egyaránt, biztosítva minden korosztály számára az önfeledt játékot.
 
A szülő sem fog unatkozni, amíg a gyerek játszik: a bekerített játszótér mellett fitnesz park is épült, kültéri kondigépekkel.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek