Kabát nélkül, sírva ácsorgott a hidegben egy kislány a bölcsőde bejáratánál, de senki nem törődött vele

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az ajtó előtt sírdogált a gyerek

A Szeretem a XV. Kerületet! Facebook-csoportban jelent meg egy bejegyzés egy megdöbbentő esetről: egy kisgyerek az egyik kerületi bölcsőde bejáratánál sírdogált a hidegben egyedül, kabát nélkül, de senki nem törődött vele:

"Nem tudom szó nélkül megállni, annyira bánt és felháborít! A Bezsilla Nándor utcai bölcsőde teraszán délelőtt egy kislány állt kint egyedül, sírva, a játékát szorongatva legalább egy negyed órát!!!! A gondozók nem keresték, nem is tudtak róla!!!

Én telefonáltam, akkor mentek ki érte! Ott állt kint a hidegben szegény, szélben kabát nélkül, sírva!! Nem is vették észre!! Én a szemben lévő házból hallottam meg a sírást, a gondozók nem! Micsoda felelőtlenség!!! Nagyon sajnálom szegény kicsit, mit érezhetett, hogyan mehetett ki!" - olvashatjuk a bejegyzésben.

Az esetről többet nem tudunk: kiszökött-e a gyerek, vagy büntetésből rakták ki a kicsit. Remélhetőleg megkerül a felelős. Információink szerint az önkormányzatnál jelentették a történteket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek