Jótékonysági focikupa lesz szombaton

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Sződliget utcai sportcsarnokban (Sződliget utca 24-30.) jótékonysági focikupát rendeznek szombato délután 15.30-tól.

A Fejlődés Rákospalotáért Egyesület és a Palota SE jótékonysági labdarúgó-tornáján XV. kerületi székhelyű egyesületek mérkőznek meg egymással.

A „XV. Karácsony Jótékonysági Kupa” névre keresztelt rendezvényen a REAC, a Testvériség SE, az ISSIMO SE és a Palota SE csapatai 2x12 perces barátságos körmérkőzéseket játszanak egymással. A hagyományteremtő jótékonysági torna kiemelt célja a kerületi labdarúgó egyesületek közötti
kapcsolat ápolásán túl a kerületben élő nagycsaládosok részére történő adománygyűjtés.

A sportegyesületek és a lakosság által felajánlott adományok (pl.: játékok, ruhák, író és rajzeszközök) a rendezvényen kerülnek átadásra a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete részére. A rendezvény napjáig várják a további felajánlásokat Gallai Dávid szervezőnél (tel: 06-20-225-43-05-ös telefonszámon).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek