Gyertek korizni! Ingyenes és fedett a kerületi jégpálya

Oszd meg másokkal!

Desktop
Jégpálya a Czabán udvarán (fotó: ittlakunk.hu - Lezseren)

Az idei jeges szezonban már csak egy kerületi helyszínen, a Czabán Általános Iskola udvarán működik ingyenes műjégpálya, mely várhatóan február 25-ig fog üzemelni.

A pálya fedett, így időjárástól függetlenül bármikor lehet rajta korizni a nyitvatartási időn belül. Aki még nem járt ott, próbálja ki!

A jégpálya használata a teljes idényben mindenki számára ingyenes. Hétköznapokon – tanítási időben – 8 és 16 óra között szervezetten a kerületi óvodások és iskolások látogathatják a pályákat. A kerület lakossága hétköznapokon 17-21 óráig, illetve hétvégeken és ünnepnapokon 8-21 óráig térítésmentesen használhatja a pályát. A koricipő bérlése 600 forintba kerül.

A pálya mellett mobil WC is üzemel, a sátorban pedig büfé működik. A Czabán Általános Iskola udvarára épített pályát a főútról, az Illyés Gyula utca felől tudjátok megközelíteni (az iskola főbejárata mellett, az iskolai udvar felől nyílik a bejárat).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek