Újpalotai Nyári Játékok: Szent Efrém Férfikar

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újpalotai Nyári Játékok

Idén is megrendezésre kerül a közkedvelt Újpalotai Nyári Játékok programsorozat a Boldog Salkaházi Sára templom udvarán.

Időben ezer évet, térben négy földrészt érint a Szent Efrém Férfikar zenés utazása a világ körül - Bizánctól Budáig. Tizenkét nyelven hangzanak föl a himnuszok és a dalok: angol, arámi, bolgár, görög, grúz, hindi, magyar, orosz, ó-portugál. ószláv, sutu és szerb nyelvű műveket hallhat a közönség, amelyet a férfikar hagyományosan közös éneklésre, zenei játékokra is fölkér az est folyamán - már akinek ehhez van kedve...
Az a capella zene reneszánszát éli napjainkban, a Szent Efrém Férfikar pedig a lehető legnagyobb lelkesedéssel és céltudatossággal végzi missziós munkáját a vokális zene széleskörű népszerűsítése érdekében.
A Szent Efrém Férfikar számos neves külföldi és hazai muzsikussal lépett fel, mint például Abeer Nehme, az Amadinda, Sebestyén Márta, Jevgenyij Nyesztyerenko, Nishat Khan, a King's Singers, a Muzsikás, Keller András és a Concerto Budapest, Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar és még számos különleges kvalitású zenész és együttes. 2006-tól járják a világot: négy földrész tizenhét országában turnéztak eddig a nagyszámú hazai fellépés mellett.

A belépés ingyenes!
Mindenkit szeretettel várunk!
Rossz idő esetén a koncert a templomban kerül megrendezésre. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek