Újpalotai Nyári Játékok: Babos Gyula: Makrokozmosz

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újpalotai Nyári Játékok

Idén is megrendezésre kerül a közkedvelt Újpalotai Nyári Játékok programsorozat a Boldog Salkaházi Sára templom udvarán.

A gitáros Babos Gyula, a magyar jazz zenészek Nagy Generációjának egyik hőse, aki az 1970-es és 80-as években sikeresen ültette át a jazz-rock fúziót magyar talajba. A Makrokozmosz bátor kísérlet a jazz határainak további tágítására anélkül, hogy a muzsika követhetetlenné váljon. Az itt hallható kvintettben Winand Gábor, Európa egyik legeredetibb jazz-énekesének hangja, szaxofon- és fuvolajátéka hallható. A trombitás Fekete Kovács Kornél, a bőgős Orbán György, a dobos Czirják Tamás kiváló zenekart alkot. Babos, érthetően, az európai hagyományt magáénak érezve, Bartók bolgár ritmusú táncain alapuló, szerzeményeivel laza keretet teremtett, melyen belül ő és zenésztársai nagy szabadságot élveznek. 

A belépés ingyenes!
Mindenkit szeretettel várunk!
Rossz idő esetén a koncert a templomban kerül megrendezésre. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek