Elindítjuk a PalotaKártyát!

Programot feltöltötte:
LMP Budapest
Desktop

Ezúton szeretnénk meghívni szeptember 26-án pénteken tartandó rendezvényünkre, ahol beszeretnénk mutatni azon elképzelésünket, amellyel célunk a 15. kerület kis-és közepes vállalkozóinak támogatása, és segítése.

Létrehozzuk a más kerületekben már bizonyított kedvezménykártya rendszert, „Palota-Kártya” néven. Célunk a kerület vállalkozóinak és lakóinak összehozása, kialakítunk egy kedvezményrendszert a vásárlók, és egy adókedvezmény rendszert a kerületi vállalkozók részére. Szeretnénk jutalmazni azokat a kerületi vásárlókat, akik kerületi vállalkozóknál vásárolnak, vagy szolgáltatásukat igénybe veszik, és szeretnénk jutalmazni azokat a kerületi vállalkozókat, akik kerületi lakosokat foglalkoztatnak, kerületi lakcímen van telephelyük és a Palota Holdingtól bérlik üzlethelyiségüket.

Időpont: 2014. szeptember 26. péntek 18:00

Helyszín: Pestújhelyi Közösségi ház (1158 Budapest, Szűcs István utca 45.)

Vendég előadóink:

Csárdi Antal főpogármester-jelölt (LMP Budapest)

Szilvágyi László polgármesterjelölt (LMP 15. kerület)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek