Téged is idegesít a sok poloska? Íme a megoldás!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Te is pokolba kívánod a poloskákat?

Nem vagy ezzel egyedül. Ugye ismerős az érzés, amikor egy nyugodt, őszi estén egyszercsak fellebbennek a gyűlölt kártevők, és hódító útjukra indulnak a függöny és a bútorok között? Amikor már épp elaludna mindenki, de ők hangos zúgással ekkor igyekeznek felfedezni a lakást, felpiszkálni a békésen szendergő kutya, macska kíváncsiságát, és nem utolsósorban felbosszantani mindenkit, aki pihenni vágyna?

Te mit teszel ilyenkor, tudván, hogy bármikor megbosszulhatják az ellenük induló hadjáratot egy bűzös spricceléssel? Pohár segítségével próbálod őket tőrbe csalni? Izzítod a porszívót, és hagyod, hogy elpusztuljanak a porzsákban? Puszta kézzel gyűjtöd be őket, és az ablakon kihajítva jelzed számukra, hogy kívül tágasabb? Netán fogod a kezed ügyébe kerülő első spay-t, hajlakkot, és lefújod őket? Vagy undorodsz tőlük, és csak reménykedsz benne, hogy reggelre valahogy kimúlnak?

A listát és a felsorolást elnézve olybá tűnik, nem létezik ideális megoldás a poloskák kiiktatására. Egészen addig, míg nem ismered meg közelebbről azt a hiánypótló szerkezetet, ami kifejezetten ennek a problémának az orvoslására született! Létezik ugyanis egy vákuumos poloskaelkapó, ami segít a lehető leghumánusabban begyűjteni a zavaró poloskákat, de akár a pókokat, darazsakat is. Izgalmasan hangzik? Az is! Az USB-ről tölthető szerkezet úgy működik, mint egy gyengéd porszívó: csendes motorja segítségével könnyedén szippantja fel az apró lényeket egy hosszú, műanyag csőbe, melyből aztán szabadon is lehet engedni őket, a cső szétszedése után. A készítők arra is gondoltak, ha a műveletet sötétben, éjszaka kell végezni: ledes világítása bárhol segít megfelelő fényviszonyokat teremteni.

A fentieken túl mellette szól, hogy teljesen környezetbarát, hiszen nem szükséges hozzá újra és újra elemet vásárolni, mert tölthető. Vegyszermentes - sem az állatokat, sem saját környezetünket nem veszélyezteti így a kemikáliák használatával, és mindemellé még könnyű és hordozható kialakítása is igazán praktikussá teszi.

Ne feledd, a poloskák terjedésének, szaporodásának igencsak kedveznek az enyhe telek és a hosszú indiánnyarak, így évről évre hazánkban is egyre több lesz ebből a behurcolt kártevőből. Idén ősztől viszont már nem kell, hogy a poloskákról szóljon minden, tedd ki Te is egyszerűen szűrüket!

https://poloska-elkapo.hu

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?