Pályázzatok a Röfire!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Idén is pályázhatnak a fiatal filmkészítők 10-15 perces kis költségvetésű rövidfilm (kisjátékfilm) forgatókönyv készítésére, melyet az őszi Röfi, vagyis a Rákospalotai Rövidfilm Szemle nyitófilmjeként vetítenek le. Pályázni lehet eredeti és adaptációs tervvel, vagy más pályázatra még be nem adott forgatókönyvvel április 8-án 16 óráig.

A beérkező forgatókönyveket szakértő zsűri bírálja el Sándor Pál Kossuth-díjas filmrendező vezetésével. A pályázatra készített jeligés forgatókönyvet a kuczko.andrea@csokonaimk.hu e-mail címre kell elküldeni, csatolt mellékletként a jelige feloldását és az alkotó alapadatait (név, e-mail cím, és telefon elérhetőség) kell megadni.
 
A 2. fordulóra hívott pályaművek alkotóitól referencia filmet kérnek. A zsűri által díjazott, megvalósításra javasolt forgatókönyv alapján (videotechnikával) készülő film teljes gyártási költségét a XV. kerületi önkormányzat vállalja. A forgatókönyv(ek) alapján elkészült film(ek)et november 14-én a Rákospalotai Mozi -V. Rövidfilm Szemle nyitófilmjeként mutatják be.
 
A film elkészültének és leadásának határideje: 2014. szeptember 30.
 
Kedvcsinálóként nézzétek meg a tavalyi Röfi közönségdíjas alkotását, Szirmai Márton "Minimál" című kiváló filmjét! 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek