Nem Irigy a Hónaljmirigy! December 9-én adománygyűjtésre hívják a rajongókat és ők is ajándékot adnak!

Oszd meg másokkal!

Desktop

December 9-én az ország legnépszerűbb paródiazenekara jótékonysági adománygyűjtésre hív mindenkit az AsiaCenterbe. Délután 13 órától a tőlük megszokott jó hangulatban plüssjátékokat adnak ajándékba, fotózkodnak és dedikálnak azoknak, akik akár csak pár száz forintot áldoznak a jótékony célra. A műsorvezető Fittikém lesz.

Az Irigy Hónaljmirigy egész évben plüssjátékokat gyűjtött fellépésein, illetve az AsiaCenterben. Ezek egy részét most 500 forintos, illetve 3000 forintos felajánlásért cserébe hazavihetik az adakozó kedvű látogatók, de a zenekar és a bevásárlóközpont más meglepetéssel is készül azoknak, akik segítenek szebbé varázsolni rászoruló kisgyermekek karácsonyát! Az adományokat a Cseppkő Gyermekotthoni Központ és a Pető Intézet kapja majd.

Az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén, délután 13 órától a zenekar tagjai személyesen adják át a kedves játékokat, fotózkodnak és autogramot is adnak. Aki 3000 forintos, vagy annál nagyobb összegű adományt szán, az a helyszínen profi fotós közreműködésével közös, karácsonyi hangulatú, dedikált képen szerepelhet a zenekarral.

  • Helyszín: AsiaCenter, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169., Keleti Szárny 1. emelet
  • Időpont: 2018. december 9. vasárnap 13:00 órától körülbelül 17 óráig

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?