Ingyenes angol tanfolyam indul

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (foto: tanulas.network.hu)

Ingyenes, de regisztrációs díjköteles angol nyelvi képzés indul a kerületben. 

A 64 órás beszédcentrikus angol nyelvtanfolyamon alapfokú nyelvismeretet sajátíthatnak el a jelentkezők. Az ingyenes tanfolyamra érettségizett, 18-50 éves kor közötti kerületi lakosokat várnak. A tanfolyamra február 20-ig jelentkezhetünk. A képzés ingyenes, csupán az 5000 forint regisztrációs díjat kell fizetni. Az oktatás hetente 2x2 órában zajlik, a Csokonai művelődési házban.

A tanfolyamon kizárólag XV. kerületiek vehetnek részt. A megengedett hiányzást túllépők a képzés teljes díját kötelesek megfizetni!

Részletes információ a Csokonai Művelődési Házban kérhető Berényi Katalintól személyesen vagy a berenyi.katalin@csokonaiksk.hu e-mail címen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek