Ki akarsz jönni a garázsodból? Kérd meg a villamosvezetőt, álljon odébb!

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció (forrás: wikipedia.org)

Rákospalotán, a Fő úton, a 12-es villamos végállomásánál nem tudnak kiállni a lakók a garázsból a villamosoktól - írja az Index.

A 12-es eddig két szerelvényből állt, azonban a metrópótlás miatt 12M nevű villamos állt üzembe, amely már 3 szerelvényes, így elállja a garázs útját. 

Úgy tudnak csak kitolatni, hogy ha a ház előtti két villamosvágányból a távolabbin áll a villamos, kidugják a kocsi orrát, és ráállnak a közelebbi sínpárra, mert addig nem tud beállni a másik villamos. Ahogy a bent álló villamos kigurul a megállóból, a kocsival is ki lehet hajtani - írja a lap.

A lakók szerint reggel hattól késő estig szinte folyamatosan ott áll egy villamos a garázskapu előtt. A lakók megkeresték a BKK-t, ahol 30 napon belül válaszolnak a kérdésükre. Addig is azt tanácsolták telefonon nekik, hogy ha ki vagy be akarnak állni, akkor kérjék meg a villamosvezetőt, hogy guruljon arrébb. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek