Rákospalotai Szentháromság-templom (Kistemplom)

1151 Budapest, Kossuth u. 39-41. | +36-1-307-6315/Főplébánia, +36-20-357-4229/Főplébánia | http://rakospalotaifoplebania.hu

Oszd meg másokkal!

A rákospalotai Széchenyi tér közepén, szabad térségen, fákkal körülvéve áll a Magyarok Nagyasszonya tiszteletére szentelt neoromán stílusú főplébánia templom. A Főplébániához tartozik a Kossuth Lajos utcában, a lakótelep panelházai között megbúvó kis barokk templom, amely Palota középkori egyházát rejti magában. A templom a Szentháromság tiszteletére van felszentelve.

Nyitvatartás:

Szentmise vasárnaponként:

  • Római katolikus: 7:30 órakor
  • Görög katolikus: 8:45 órakor

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-307-6315/Főplébánia, +36-20-357-4229/Főplébánia
Email:rpfoplebania@mail.datanet.hu
Honlap:http://rakospalotaifoplebania.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek