Feribá, egyenesen a piacról!

1157 Budapest, Nyírpalota út 18. | +36-70-627-5590 | http://feriba.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Feribá, egyenesen a piacról!

Feribá a piacot juttatja el azokhoz, akik személyesen nem jutnak el oda, egy közvetítő partnerei és vásárlói között. Ismeri vásárlóit, gondoskodik partnereiről. Célja, hogy minél többen vásároljanak piaci termékeket, megteremtve ezáltal a kistermelők fejlődési lehetőségeit, valamint biztosítsa a fogyasztók számára a tudatos vásárlás lehetőségét. 

Partnerei megbízhatóak, sokrétűek, általuk sikerül Feribának széles választékot biztosítania a vásárlói számára. A piacon meglévő termékek mind megjelennek általuk, legyen szó 5 kg krumpliról vagy 10 db házi tojásról. A minőséget folyamatosan ellenőrizzük közösen, így termékeink színvonala állandó. 

Vásárlóink olyan tudatos fogyasztók, akik számára fontos, hogy helyi, kistermelőktől vásároljanak. Az áruk frissek, a mennyiségek rugalmasak, nincs felesleges csomagolás, sem sorban állás. Feribá ismeri őket, és arra törkeszik, hogy a megszokott színvonalat és kiszolgálást biztosítsa számukra, a folyamatos újdonságok mellett.   

Azon dolgozunk mindennap, hogy vásárlóink és partnereink elégedettek legyenek, az ő mosolyuk azt jelenti, jól dolgozunk.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-627-5590
Email:segitseg@feriba.hu
Honlap:http://feriba.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek