Roland HajStudio - Veresegyház

2112 Veresegyház, Viczián u. 32. | +36-30-256-4688 | http://fodraszat5.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fodrász munkája: A fodrászok megtervezik a vendég arcának, egyéniségének, ízlés világának legmegfelelőbb frizuráját. Céljuk a változatosság, különlegesség, finom kidolgozás. A vendég hajának megfelelő termékek használata.

Hajfestés: Ennek célja a külső és a hajszín megváltoztatása vagy az őszülés eltakarása.

Dauer: Szép egyenletes göndör frizurát tudunk készíteni, ez olyan vendégeknek jó, akik szeretnének göndör hajat vagy nagyon lelapuló hajuk van, és nem tudnak mit kezdeni vele.

Tartós hajkiegyenesítés: Hő hatásával hajszerkezetbe keratint juttatunk, ezzel megkeményítjük a hajban lévő hidakat, 3-4 hónapig tartós egyenességet és simaságot biztosítunk.

Hajhosszabítás: azoknak javaslom, akiknek esetleg elégett a haja vagy egyáltalán nem lehet helyrehozni és gyorsan hosszú hajat szeretnének.

Hajvágás: A haj egészségét megőrizve kb. 3 havonta ajánlott egy frissítő hajvágás. Ez idő alatt a haj elveszti formáját, tartását, egészségét. A hajvágás azoknak ajánlott, akik szeretnének maguknak egy új frizurát vagy szeretnék megőrizni hajuk egészségét. Konty: Esküvőkre, ballagásra, estélyekre és más alkalomhoz illő frizurát lehet készíteni. Észrevehető és elegáns külsőt ad.

Fodrász bemutató: A fodrászbemutató bemutatja a mesterek vagy kezdők tehetségét, tudását, ízlését, kreativitását. Itt megmutatkozik a holnap trendje is.

Köszönöm a figyelmet, várom jelentkezésetek: 06 30 2564688 Bálint Roland fodrász

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolási megjegyzés:-
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bálint Roland
Telefon:+36-30-256-4688
Email:imroli.br@gmail.com
Honlap:http://fodraszat5.webnode.hu
Facebook:https://www.facebook.com/fodrasz.veresegyhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek