Profirent - Palotai telephely

1151 Budapest, Bogáncs u. 4. | +36-1-307-5413 | http://www.profirent.co.hu/budapest-xv-kerulet

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Profirent Palotai telephelye 2001 tavaszától várja partnereinket, akik számára fontos a minőség és a kedvező ár. Ügyfeleinknek szakértő kollégáink segítenek a gépparkban, ahol a horonymaró gépektől az ágaprítókig minden fellelhető. Eszközeinket és munkagépeinket nemcsak bérelhetik a partnereink, de meg is vásárolhatják azokat.  

A Profirent Gépkölcsönző Kft. (korábbi nevén Ramirent) az építkezési folyamat kezdetétől a befejezésig mindenben az ügyfelei segítségére tud lenni. Több ezer építőipari gépet és eszközt kínálunk annak érdekében, hogy partnereink a lehető legjobb munkát végezhessék el.

Szolgáltatásaink közé tartoznak a személyemelők, földmunkagépek, úthengerek, teleszkópos rakodók, állványzatok, raktárkonténerek és mobilkerítések, beton és habarcstechnológiai gépek, építési felvonók, áramfejlesztők, valamint a fűtő és szellőzőgépek kölcsönzése. Egyéb gépeink között megtalálhatók csiszoló és marógépek, elektromos berendezések és kiegészítők, tömörítő gépek, fúró- és vésőgépek, fűrészek, darabolók, hegesztő készülékek, kerti gépek, pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, szintező- és mérőműszerek, szivattyúk, tisztító- és mosókészülékek, utánfutók, betonozó konténerek, törmelékszállító konténerek.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 15.30
Kedd07.00 – 15.30
Szerda07.00 – 15.30
Csütörtök07.00 – 15.30
Péntek07.00 – 15.30

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek