Közösképviselőt.hu - társasházkezelés

1153 Budapest, Arany János u. 4. fszt. 1. | +36-30-591-3374 | http://www.kozoskepviselot.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Netgare Kft. társasházak közös képviseletére jött létre. 5-100 lakásos társasházakra szakosodott. Nem mindenáron vállaljuk el a közös képviseletet.

Célunk, hogy az általunk kezelt társasházakat a lehető legjobb minőségben és legnagyobb megelégedettséggel képviseljük.

Társasházak közös képviseletének kereteiben a könyvelést és a közös költség nyilvántartását végezzük elsősorban. A közös költség kinnlevőségek behajtása és lehetőség szerint minimális szintre való leszorítása állandó, folyamatkezelési feladat. A nyilvántartás szerinti tartozóknak egyeztető levelet küldünk ki. A tartozókat ezután személyesen és felszólító levélben is megkeressük a kinnlevőségek mielőbbi behajtása érdekében. Azon tulajdonosokkal szemben, akiknél nem vezetnek eredményre az egyeztetések, és felszólítások, bírósági fizetési meghagyásokat bocsáttatunk ki, illetve szükség szerint megindíttatjuk a végrehajtási eljárásokat.

A Társasházi törvény alapján a 6 hónapot meghaladó tartozást felhalmozó tulajdonosok albetétjeire a tartozás fedezeteként közgyűlési határozatot követően jelzálogot jegyeztetünk be, amennyiben az egyéb behajtás érdekében megindított eljárások nem vezettek eredményre, akkor még egy megoldási lehetőség létezik, az SZMSZ módosítása, miszerint a tartozás eladásra kerülhet egy adóság behajtó cégnek.

A társasházak legfontosabb, jelentős kiadásokkal járó felújítási munkáira pályázati anyagot készítünk.

Új építésű Társasházak esetében kiemelt feladat a garanciális, jótállási és szavatossági igények összegyűjtése, a kötelezett cég felé történő továbbítása, a munkák végigkísérése, és átvétele.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Netgare Kft.
Telefon:+36-30-591-3374
Email:info@kozoskepviselot.hu
Honlap:http://www.kozoskepviselot.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek