Gordius Ingatlankezelő Kft.

1156 Budapest, Drégelyvár u. 21. fszt. 1/B. | +36-1-709-3949, +36-20-322-5048 | http://www.gordiusz-kft.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Gordius Kft-t 2009-ben családi vállalkozásként hoztuk létre. Nemcsak társasházak közös képviseletét, hanem lakásszövetkezetek üzemeltetését, illetve lakásszövetkezet ügyvezetői tisztségét is ellátjuk.

Az ügyfeleink érdekeit figyelembe véve, jó gazda módjára, szakszerűen és megbízhatóan kezeljük a ránk bízott társasházakat, lakásszövetkezeteket,úgy hogy a tulajdonosokat anyagilag a legkisebb mértékben terheljük, a közös költség mindenki számára megfizethető legyen. A Gordius Kft. a közös képviseleti és társasház kezelési tevékenység végzését új alapokra helyezve egy modernebb és szakszerűbb társasházkezelést nyújt megbízói számára.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gordius Ingatlankezelő Kft.
Telefon:+36-1-709-3949, +36-20-322-5048
Email:gordiusz@gordiusz-kft.hu
Honlap:http://www.gordiusz-kft.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek