Diamond Palace Társasházkezelés

1158 Budapest, Drégelyvár u. 35. X. em. 30. | +36-70-371-4015 | https://dp-tarsashazkezeles.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk több éves szakmai tapasztalatszerzés után alakult meg. Csapatunk elkötelezett a szakma iránt.

Társasházak kezelését teljes körűen látjuk el, ami magába foglalja a házkezelői, gazdasági, könyvelői, adminisztratív, jogi, műszaki, karbantartási, felújítási, takarítás, gondnoki feladatokat.

Küldetésünk, hogy olyan költséghatékony módszerekkel, kézzel fogható megtakarításokhoz és ezáltal felújításokhoz juttassuk a kezelt Társasházat és tulajdonosait, hogy valóban azt érezzék, biztos kezekben van az ingatlanuk és kezelésünk által értékálló. Nem sablonok alapján szolgáltatunk, hanem személyre szabott konstrukciókat kínálunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Diamond Palace Bt.
Telefon:+36-70-371-4015
Email:dp.tarsashazkezeles@gmail.com
Honlap:https://dp-tarsashazkezeles.webnode.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek