B.I.F. Budapest Kft. - társasházkezelés

1158 Budapest, Drégelyvár u. 53. fszt. 1. | +36-1-410-1986 | http://www.bifbudapest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Amennyiben minket választanak, cégünk az alábbi előnyöket, garanciákat biztosítja az Önök számára:

  1. Ajánlatunk teljes mértékig megfelel a társasházakról szóló, 2003 évi CXXXIII. Törvényben a közös képviseletre illetve a társasházkezelő tevékenységre vonatkozó (53-50 § és a IV. fejezet), valamennyi előírásnak.
  2. A Társasházzal szerződésben álló dolgozókat, vállalkozókat megtartjuk, ha a munkájuk minősége megfelelő.
  3. Kis létszámú cég vagyunk az alkalmazottak tulajdonosok is egyben, így érdekeltek vagyunk a hosszú távú együttműködés megvalósításában, fenntartásában.
  4. Ügyintézés folyamatosan történik a fenti telefonszámokon, faxon, illetve e-mail-en. Ügyfélfogadásra irodahelyiséget biztosítunk, ahol a tulajdonosoknak lehetőségük van a képviselővel személyes kapcsolatteremtésre, illetve informálódhatnak a ház ügyeiről, illetve módjukban áll egyéni egyenlegeik, folyószámlájuk egyeztetésére.
  5. SZVB tagokkal havonta, negyedévente vagy szükség szerint megbeszélést tartanánk, ahol a problémákról, folyó ügyekről egyeztetnénk, döntenénk.
  6. Társasházkezelő feladatok ellátása, vállalása szakmai felkészülést és felelősséget jelent:
    • Erkölcsi felelősség: megtenni mindent a tulajdonközösség érdekében, megalapozott költségvetés készítés, hátralékosokkal szembeni következetes fellépés, körültekintő eljárás a gazdálkodás során;
    • Anyagi felelősség: mindenkori kötelezettségek teljesítése, elvárható gondos, késedelem mentes eljárás Büntetőjogi felelősség: élet és testi épség megóvása, baleset-megelőzés

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-410-1986
Email:info@bifbudapest.hu
Honlap:http://www.bifbudapest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek