Harmónia Egészség- és Mozgásstúdió

1152 Budapest, Szerencs u. 53. | +36-20-413-6628 | http://harmoniaegeszsegkucko.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapesten CSAK NÁLUNK található meg a szuperintenzív edzések és az alakformáló kezelések egyedi kombinációja!

Edzéseink számtalan területen bizonyítottak már, fogyásra, alakformálásra, zsírégetésre, feszesítésre, állóképesség növelésére, immunrendszer erősítésére kiválóak, ÉS CSAK 30 PERC minden edzés!

Alakformáló kezeléseink között a fogyni, feszesedni vágyók egészen biztosan megtalálják a számukra legjobb eredményt hozót.

Mindezek elérhető, megfizethető áron vehetők igénybe.

Miért minket válasszon? 

  • Hisszük, hogy egészségben és harmóniában élni önmagunkkal és a környezetünkkel mindannyiunk számára elérhető, csak rajtunk múlik, mit teszünk érte.
  • Hisszük, hogy mindannyiunknak szüksége van arra, hogy bizonyos időközönként csak magunkra figyeljünk, olyan időre, amikor megfeledkezhetünk hétköznapi problémáinkról.
  • Hisszük, hogy  az egészséges életmód és lelkünk békéje teremti meg azt az egyensúlyt, amellyel harmóniában élhetjük mindennapjainkat.

Célunk, hogy segítő kezet nyújtsunk a hozzánk fordulóknak, hogy segítsünk az egészséges életmód kialakításában, hogy azok, akik, megkeresnek minket, megtalálják, elfogadják, fejlesszék Önmagukat, hogy testi-lelki harmóniában, boldog életet élhessenek.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Horváth Brigitta
Telefon:+36-20-413-6628
Email:harmoniaegeszsegkucko@gmail.com
Honlap:http://harmoniaegeszsegkucko.hu
Facebook:https://www.facebook.com/harmoniaegeszsegkucko
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek