Újpalotai Összevont Óvoda

1157 Budapest, Árendás köz 4. | +36-1-418-2425

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodáink a lakótelep parkokkal körülvett részén helyezkednek el. Mottónk: „ A nevelés alapja a szeretet, a tudás eszköze.” Valljuk, hogy óvodáskorú gyermekeket nevelni csak meleg, biztonságot adó légkörben, humánus, tudományosan megalapozott módszerekkel érdemes.  Másságunkat az itt dolgozó felnőttek lelkes közössége garantálja, akik sohasem elégedettek a jelen állapottal, mindig jobbat keresnek. Nevelési programunk a szeretetre, tiszteletre, bizalomra épül, mely megillet mindenkit a nevelés folyamatában: gyermeket, szülőt, pedagógust egyaránt. A gyermekekhez, mint egyedi, szociális lényekhez – az életkori sajátosságok, képességek, szokások, érésbeli különbségek és a családok értékrendjének sokfélesége valamint az egyéni szükségletek, különbségek ismeretében – közeledünk.

XV. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-418-2425
Email:hartyanovi@freemail.hu, hartyan.ovoda@freemail.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek