Morzsa Sportóvoda

1151 Budapest, Sződliget u. 16. | +36-20-370-2909 | http://www.morzsaovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Sportóvodánkat és Napközbeni Gyermekfelügyeletünket 2013 telén nyitottuk. Azóta is sok szeretettel várjuk egy éves kortól a gyerekeket, egy kertvárosi, nyugodt, vidám környezetben. A gyermekközpontú nevelést szakképzett gyermekgondozók biztosítják. Legfontosabbnak tartjuk a gyermek testi és lelki kiegyensúlyozottságát, egyéni és életkori sajátosságok figyelembe vételével, a szülők igényeinek megfelelően. 
A Sportóvodánk profiljából adódóan mindennapjainkban megjelenik a mozgás, torna, amely megalapozza az egészséges idegrendszer fejlődését. Az óvodai sporttal a célunk, hogy egy életre megszerettessük a gyermekekkel a testmozgást, ebből adódóan nem szabunk szigorú szabályokat a sportnak, törekedünk az érdeklődésük felkeltésére és fenntartására mesevilággal, zenés játékokkal. Edzőink, oktatóink nem csupán jó szakemberek, hanem jó pedagógusok is, akik tudják a megfelelő nevelési eszközöket, a gyermekek motiválásához.
Intézményünk sokoldalú mozgással foglalkoztatja a kicsiket:
♦ Úszás (tanuszodában)
♦ Gyermekbalett
♦ Korcsolya az újpesti Vasas Jégcsarnokban
♦ UTE Sportcsarnokban torna szakedzővel
♦ Foci edzővel a REAC-pályán (REAC sportiskola)
♦ TSMT torna (tornatermünkben) 
♦ Gyermekdzsúdó
Alapvető foglalkozások (vizuális-kézművesség, mese-vers mondókázás, ének-zene, külső világ tevékeny megismerése – matematikai tartalmú ismeretek) mellett megjelenik heti rendünkben, néptánc, drámajátékok, zenés-játékos angol nyelv tanulása.
Óvodánk a 2018. április 24-én, a Föld napja alkalmából megrendezett öko-akadályversenyen első helyezést ért el. 

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kunvári Ferenc
Telefon:+36-20-370-2909
Email:morzsaovi@gmail.com
Honlap:http://www.morzsaovi.hu
Facebook:http://www.facebook.com/morzsaovi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek