Kovács Pál Baptista Gimnázium

1153 Budapest, Rädda Barnen u. 20. | +36-1-307-7419/Iroda, +36-1-074-972/Tanári szoba | http://www.kpgimi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánkba elsősorban élsportoló tanulókat várunk, vagy olyan diákokat, akik bármilyen művészeti tevékenységet folytatnak, és ezt kell összeegyeztetniük középiskolai tanulmányaikkal. Mivel az ilyen diákok kevés szabadidővel rendelkeznek, a tanulás terén hátrányban vannak a hasonló korú fiatalokkal szemben. Tantestületünk célja, hogy tanulóit ezeken a nehézségeken átsegítve sikerélményekhez juttassa a tanulás terén is.

Iskolánk, a Kovács Pál Baptista Gimnázium a Tansport Alapítvány fenntartásában jött létre 1996. szeptember 1-jén. 2015 szeptemberétől a Baptista Szeretetszolgálat, mint egyházi jogi személy vette át az iskola fenntartását. Az intézmény névadója Kovács Pál többszörös olimpiai bajnok kardvívó, akinek személye méltó példakép a felnövekvő ifjúságnak. A működés kezdete óta több, azóta példaképpé vált élsportoló koptatta az iskolapadot, tett sikeres érettségi vizsgát a Kovács Pál Gimnáziumban.

 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Baptista Szeretetszolgálat, Tansport Alapítvány
Telefon:+36-1-307-7419/Iroda, +36-1-074-972/Tanári szoba
Email:kpgimi@kpgimi.hu
Honlap:http://www.kpgimi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kpigimi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek