Kékmadár Óvoda

1151 Budapest, Platán u. 4. | +36-1-240-1949 | http://www.littlestarovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

„A Kék madár mindig velünk van, ha szeretjük egymást, és örülünk az élet legkisebb ajándékainak is. Mert a Kék madár maga a boldogság, és kalitkája; az emberi szív.” - idézet Maurice Maeterlinck A kék Madár című meséjéből.

Magánóvodánk Budapest XV. kerületben, Rákospalota központi részén található. Az intézményt egy felújított 280 m2-es, nagy kerttel rendelkező, önálló családi házban működtetjük.

Az óvoda létrehozásának célja az óvodás korú gyermekek iskolai előkészítése, mely kis létszámú csoportokban, két tannyelvű óvodaként (magyar-angol), az egyéni fejlesztések lehetőségét kihasználva valósul meg. Célunk, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk az egyedi igényekhez, és a gyermekek már az iskolába lépéskor plusz nyelvismereti előnnyel rendelkezzenek. Programunkat zenei módszertannal kívánjuk megvalósítani, ezért szakmailag megfelelően képzett munkatársakat alkalmazunk.

Gyermekjóléti alapellátás biztosítása családi napközi keretében 5 hónapos kortól 7 éves korig.

A Kékmadár családi napközi alapja a zenei nevelés. Gyermekek életkoruknak megfelelő gondozása- nevelése, képességeinek fejlesztése a szülők igényeinek és elképzeléseinek figyelembe vételével. A csoport létszáma 7 fő, ezért minden gyermek személyes bánásmódban részesülhet.

Vizuális nevelés keretében sokféle technikával ismerkedhetnek meg, ilyen a rajz, festés, vágás, agyagozás, gyurmázás. Irodalmi nevelést bábozással, dramatizálással, mesékkel és mondókákkal segítjük. Egészséges életmódra nevelés része a sok játék a kertben, játékos testmozgás, sok séta, pihenés igény szerint.

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pados Zoltánné (Edit) óvodavezető, Tiszta Bolygó Nonprofit Kft.
Telefon:+36-1-240-1949
Email:info@kekmadarovi.hu
Honlap:http://www.littlestarovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.