Kékmadár Óvoda

1151 Budapest, Platán u. 4. | +36-1-240-1949 | http://www.littlestarovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

„A Kék madár mindig velünk van, ha szeretjük egymást, és örülünk az élet legkisebb ajándékainak is. Mert a Kék madár maga a boldogság, és kalitkája; az emberi szív.” - idézet Maurice Maeterlinck A kék Madár című meséjéből.

Magánóvodánk Budapest XV. kerületben, Rákospalota központi részén található. Az intézményt egy felújított 280 m2-es, nagy kerttel rendelkező, önálló családi házban működtetjük.

Az óvoda létrehozásának célja az óvodás korú gyermekek iskolai előkészítése, mely kis létszámú csoportokban, két tannyelvű óvodaként (magyar-angol), az egyéni fejlesztések lehetőségét kihasználva valósul meg. Célunk, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk az egyedi igényekhez, és a gyermekek már az iskolába lépéskor plusz nyelvismereti előnnyel rendelkezzenek. Programunkat zenei módszertannal kívánjuk megvalósítani, ezért szakmailag megfelelően képzett munkatársakat alkalmazunk.

Gyermekjóléti alapellátás biztosítása családi napközi keretében 5 hónapos kortól 7 éves korig.

A Kékmadár családi napközi alapja a zenei nevelés. Gyermekek életkoruknak megfelelő gondozása- nevelése, képességeinek fejlesztése a szülők igényeinek és elképzeléseinek figyelembe vételével. A csoport létszáma 7 fő, ezért minden gyermek személyes bánásmódban részesülhet.

Vizuális nevelés keretében sokféle technikával ismerkedhetnek meg, ilyen a rajz, festés, vágás, agyagozás, gyurmázás. Irodalmi nevelést bábozással, dramatizálással, mesékkel és mondókákkal segítjük. Egészséges életmódra nevelés része a sok játék a kertben, játékos testmozgás, sok séta, pihenés igény szerint.

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pados Zoltánné (Edit) óvodavezető, Tiszta Bolygó Nonprofit Kft.
Telefon:+36-1-240-1949
Email:info@kekmadarovi.hu
Honlap:http://www.littlestarovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek