Hétszínvirág Összevont Óvoda - Mézes Tagóvoda

1155 Budapest, Wesselényi u. 29. | +36-1-416-7272 | http://www.vadviragovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánkban legfontosabb, amit a gyermekeknek nyújthatunk, a meleg, barátságos, biztonságot adó légkör, környezet. Mindenféle pedagógiai hatás csak ilyen légkörben érvényesülhet.  Nevelõmunkánk során abból indulunk ki, hogy a gyermek alapvetõ és legfontosabb tevékenysége a játék, mely egyszerre örömforrás és egyben a személyiség fejlesztés eszköze. Játék során fejlõdik a gyermekek mozgása, az értelmi képességeik, a nyelvi kifejezõ készségük. A játék lehetõséget ad a viselkedési szabályok megismerésére, és a játékban fejlõdnek a gyermekek társas kapcsolatai.  Fontosnak tartjuk a családokkal való szoros kapcsolatot, a rendszeres tájékoztatást, információcserét. Nyitott óvoda vagyunk, ami azt jelenti, hogy a szülõk bármikor, elõzetes egyeztetés után bejöhetnek a csoportba és betekinthetnek gyermekük és az egész csoport óvodai életébe.  Kiemelt nevelési területünk a mozgás, mely a 3-7 éves gyermekek lételeme, minden képességfejlesztés, minden további fejlõdés alapja. Hangsúlyozottan foglalkozunk azzal, hogy a játékidõ alatt is biztosítsuk a lehetõséget a mozgásra.

XV. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-416-7272
Email:mezesovi@enternet.hu
Honlap:http://www.vadviragovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek