Hétszínvirág Összevont Óvoda - Mézes Tagóvoda

1155 Budapest, Wesselényi u. 29. | +36-1-416-7272 | http://www.vadviragovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánkban legfontosabb, amit a gyermekeknek nyújthatunk, a meleg, barátságos, biztonságot adó légkör, környezet. Mindenféle pedagógiai hatás csak ilyen légkörben érvényesülhet.  Nevelõmunkánk során abból indulunk ki, hogy a gyermek alapvetõ és legfontosabb tevékenysége a játék, mely egyszerre örömforrás és egyben a személyiség fejlesztés eszköze. Játék során fejlõdik a gyermekek mozgása, az értelmi képességeik, a nyelvi kifejezõ készségük. A játék lehetõséget ad a viselkedési szabályok megismerésére, és a játékban fejlõdnek a gyermekek társas kapcsolatai.  Fontosnak tartjuk a családokkal való szoros kapcsolatot, a rendszeres tájékoztatást, információcserét. Nyitott óvoda vagyunk, ami azt jelenti, hogy a szülõk bármikor, elõzetes egyeztetés után bejöhetnek a csoportba és betekinthetnek gyermekük és az egész csoport óvodai életébe.  Kiemelt nevelési területünk a mozgás, mely a 3-7 éves gyermekek lételeme, minden képességfejlesztés, minden további fejlõdés alapja. Hangsúlyozottan foglalkozunk azzal, hogy a játékidõ alatt is biztosítsuk a lehetõséget a mozgásra.

XV. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-416-7272
Email:mezesovi@enternet.hu
Honlap:http://www.vadviragovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek