Fejlesztő Palota

1152 Budapest, Illyés Gyula u. 10. fszt. 16. | +36-30-322-5584, +36-30-529-5414 | http://moviban.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Csecsemőkortól az általános iskola végéig várunk minden gyermeket képességfelmérésre és rendszeres játékórákra. A játékos felmérésen megvizsgáljuk a gyermek mozgás-, nyelvi-, kognitív- és érzelmi-szociális fejlődését. Az eredményt írásban átadjuk és érthetően elmagyarázzuk. Ezt követően rendszeres játékórákra írathatja be gyermekét. Heti 1 vagy 2 alkalommal 60 perces foglalkozáson vehet részt 4 fős csoportban. Egyénre szabottan fejlesztjük a tanuláshoz és az élethez általában szükséges képességeit, megelőzzük gyakori problémák kialakulását.

Intézményünk 2007-ben nyitotta meg kapuját, és azért jött létre, hogy gyermekeket játékosan fejlesszük csecsemőkortól az általános iskola végéig. Nyitáskor a Gekko Képességfejlesztő Játszóházak országos hálózatához csatlakozva indítottuk Gekko Palota néven. Néhány éve csapatunk és tevékenységi körünk is bővült, hogy a képességfejlesztés mellett minőségi programokat, foglalkozásokat nyújtsunk a gyerekeknek.

A gyermekek alapszükséglete a játék, ezen keresztül ismerkedik, tanul, tapasztal meg a világban sok mindent. A játék nem csupán szórakozás, hanem öröm, képességek és készségek fejlesztését szolgáló eszköz is.

Legfontosabb célunknak az egyéni képességek, készségek fejlesztő, családi nevelést segítő, játéktevékenységhez kötődő foglalkozások szervezése és megtartása. Egyéni és kiscsoportos korcsoportokra bontva szülői kísérettel vagy anélkül.

Bejárat a Bocskai utca 5-7. felöl.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Moviban Kft.
Telefon:+36-30-322-5584, +36-30-529-5414
Email:info@fejlesztopalota.hu
Honlap:http://moviban.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/fejlesztopalota
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek