Czabán Általános Iskola

1152 Budapest, Széchenyi tér 13. | +36-1-307-6312 | http://www.czaban-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Czabán Iskola a XV. kerületben, Rákospalota központjában, kertvárosi környezetben, könnyen megközelíthető helyen helyezkedik el, a Budai II stadion közvetlen szomszédságában.

Az épület emberléptékű, tanulóink családias környezetben nevelkednek.

Szakmai munkánk, programjaink fő jellegzetességei:

Egészséges, harmonikus személyiség-fejlesztés, ami szülői, tanulói megítélés szerint is kiemelkedő tanári bánásmóddal párosul a hagyományos munkaformák háttérbe szorítása, az egyéni- és csoportmunka, a kooperatív tanulási módszerek használata, melyet kiváló pedagógusgárdánk mellett további szakemberek (fejlesztő pedagógus, logopédus, iskolapszichológus) is segítik.

Két fő képzési irány jelenik meg oktatási programunkban: az emelt szintű angol-, valamint a közoktatási típusú sportiskolai képzés.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-307-6312
Email:czaban.gepterem@hdsnet.hu
Honlap:http://www.czaban-bp.sulinet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek