Újpalotai Szomszédok Társasága

1157 Budapest, Zsókavár u. 28. | +36-20-256-7421

Oszd meg másokkal!

Desktop

Több éves közösségi fejlesztés után úgy döntöttünk, hogy 2016.01.19-én megalakítjuk Társaságunkat. Havonta egy alkalommal találkozunk, szerdai napon a Zsókavár Könyvtárban, 17h-tól.

Céljaink között szerepelnek: parkjaink felújítása, villamos-váltó csendesebbé tételének kieszközölése "váltó-láz-akció", társasházaink felújítása kívül-belül, aktív, folyamatos sport- és kulturális élet kialakítása, "Szomszéd-ünnepek" megtartása, jó szomszédi viszony ápolása, egymás segítése, otthonosság és a biztonságérzet növelése, az újpalotai közügyek alakításában való állásfoglalások megfogalmazása, a lakhelyünket érintő változások tervezésébe való érdemi bekapcsolódás, új kezdeményezések elindítása.

Várunk minden kedves környékbelit, aki szeretne egy csapathoz tartozni, jelenlétével segítve a céljaink elérését, mert „ha értéket hozunk létre, ott élet születik”.

Nyitvatartás:

Havonta 1 alkalommal szerdán 17 órától.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek