Gyógyítólépések Pedikűr

1154 Budapest, Wesselényi u. 4. | +36-30-330-9111 | http://www.gyogyitolepesek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mester Kata vagyok

A Gyógyító lépések nevet azért választottam az üzleti vállalkozásomnak, mert ennek a szép szakmának elsősorban eredeti funkcióját szeretném a munkám során előnyben részesíteni. Az idővel mindenki lábán megjelenő problémák „gyógyítását”, megoldását.

Gyógyító lépések, amit Önök, mint vendégek megtesznek Önmagukért, amikor hozzám jönnek segítségért és „Gyógyító lépéseket” fogok én végezni az Önök lábán, ha hozzám fordulnak a lábukon kialakult problémákkal. Valamint tudta, ha folyamatosan karban tartja lábát, nem hanyagolja el, az Ön járása lesz egész testének Gyógyító lépése, mert elkerüli a statikai, ortopédiai elváltozások miatt sajnos törvényszerűen kialakuló fájdalmas testi szövődményeket, térd – csípő – hátfájás…

OKJ-s szakmai vizsgám után fizetős továbbképzéseken is részt vettem és veszek a jövőben is, hogy Lábápolói tudásomat az alapokon felül bővíthessem a bőrön és körmöm egészségi vagy ortopédiai okokból kialakuló problémák megoldására. Szerencsére a szakma folyamatosan fejlődik, tévedés azt gondolni, hogy a pedikűrös „valami izével leszedi a bőrkeményedésem és levágja a körmöm, jó esetben kilakkoz.. na ja ezt magam is megcsinálom otthon, ingyen.”

Azt gondolom sok pedikűrös látott már vörös, duzzadt, lüktetően fájó „otthon pedikűrözött” körömsarkokat, sajnos már gyerekeken is!!! Szeretettel várom a Férfi lábikókat is!

www.gyogyitolepesek.hu

Nyitvatartás:

HÉTFŐ – SZERDA – PÉNTEK – DÉLUTÁN

KEDD- CSÜTÖRTÖK – SZOMBAT – DÉLELÖTT

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Levendula kártya

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Mester Kata
Telefon:+36-30-330-9111
Email:info@gyogyitolpepesek.hu
Honlap:http://www.gyogyitolepesek.hu

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.