Költségvetés: a Fidesz-frakció válaszra sem méltatta a megegyezésre hívó polgármesteri levelet

Oszd meg másokkal!

Desktop
Így szavaztak a saját fizetésük felfüggesztéséről (forrás: bpxv.hu)

Az április 9-i testületi ülésen ötödszörre sem sikerült a kerület költségvetését elfogadni, így Németh Angéla polgármester egyeztetésre hívta a frakcióvezetőket és a frakció nélküli képviselőket.

A meghívást elfogadta Szilvágyi László (LMP), Legárd Krisztián (RÁTE-DK-Liberálisok), Victorné dr. Kovács Judit (Polgári Jobboldaliak a Kerületért), Bodó Miklós (független), és Móricz Eszter (független) képviselők. 

Pintér Gábor, a héttagú Fidesz-KDNP frakció vezetője válaszra sem méltatta a polgármester meghívását, bár korábban pont az egyeztetést hiányolta.

Németh Angéla április 10-i levele így szólt:

„Tisztelt Címzett!

Őszinte sajnálatomra 2019. április 9-én ismételten elutasította a képviselő-testület az önkormányzat 2019. évi költségvetését.

Bízva abban, hogy a többség – mérlegelve a kerület érdekét – mégiscsak kész alakítani, befolyásolni és meghozni a döntést, teljes nyitottsággal ismét egyeztetésre hívom Önt:

2019. április 15. 13.00 – 16.00 vagy

2019. április 16. 16.00 – 18.00 vagy

2019. április 17. 15.00 – 18.00 óra

közötti időpontban.

A helyszínen bemutatjuk a tervezet összefüggéseit és részleteit egyaránt, de lehetőség lesz arra is, hogy Ön is kifejtse véleményét, javaslatát.

Külön kérem, hogy hozzon olyan javaslatot, amely az Ön – költségvetést elfogadó – igen szavazatának feltétele és amelyet a megegyezés szándékával fogok megvizsgálni" - írta a polgármester.

A kerület költségvetéséről legközelebb az április 25-i testületi ülésen tárgyalnak képviselőink. Az ülés 17 órakor kezdődik.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek