Kerületi bérlakásokra lehet újra pályázni!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Városháza
Városháza (fotó: ittlakunk.hu)

5 darab üres, komfortos/összkomfortos önkormányzati tulajdonú lakás piaci alapú bérbeadására - felújítási kötelezettséggel - írtak ki pályázatot. Aki szeretne pályázni a bérlakásokra, december 21-én 12.30-ig van rá ideje.

A pályázati felhívás – mely részletesen tartalmazza a pályázható lakások adatait és a pályázati feltételeket – a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán (1153 Budapest, Bocskai utca 1-3. – Illyés Gyula utca sarok), illetve az önkormányzat honlapján megnézhető.

A pályázat benyújtásához szükséges formanyomtatványt az ügyfélszolgálaton lehet beszerezni. A pályázati anyag térítési díja ezer forint (a pénztári befizetésről szóló igazolás ellenében kapható meg a pályázati anyag). Az önkormányzat oldaláról ingyen letölthető a pályázat teljes dokumentációja.

A pályázat személyes benyújtásának helye: Budapest Főváros XV. Kerületi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata (1153 Budapest, Bocskai utca 1-3. – Illyés Gyula utca sarok).

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdésekben ügyfélfogadási időben a 06-1-305-3316 és a 06-1-305-3124 vagy a 06-1- 305-3167-es telefonszámokon vagy személyesen a Népjóléti és Intézményfelügyeleti Főosztály Lakásosztályán (cím: 1156 Budapest, Száraznád utca 4-6. szám alatt, a Palota Holding Zrt. épületében) kérhető felvilágosítás.

A pályázatra kiírt lakások megtekintésével kapcsolatban érdeklődni az önkormányzati lakásokat kezelő Palota Holding Zrt. 06-1-414-7100-as telefonszámán lehet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek