Kerületi bérlakásokra lehet újra pályázni!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Városháza
Városháza (fotó: ittlakunk.hu)

8 darab komfortos illetve összkomfortos, önkormányzati tulajdonú lakás szociális alapú bérbeadására - felújítási kötelezettséggel - írtak ki pályázatot. Aki szeretne pályázni a bérlakásokra, október 6-án (pénteken) 12.30-ig van rá ideje.

A pályázati felhívás – mely részletesen tartalmazza a pályázható lakások adatait és a pályázati feltételeket – a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán (1153 Budapest, Bocskai utca 1-3. – Illyés Gyula utca sarok), illetve az önkormányzat honlapján megnézhető.

A pályázat benyújtásához szükséges formanyomtatványt az ügyfélszolgálaton lehet beszerezni. A pályázati anyag térítési díja ezer forint (a pénztári befizetésről szóló igazolás ellenében kapható meg a pályázati anyag). Az önkormányzat oldaláról ingyen letölthető a pályázat teljes dokumentációja.

Pénztári nyitvatartás (a pályázati anyag díjának kifizetése):

  • hétfő: 13:30 – 17:00
  • szerda: 9:00 – 15:30
  • péntek: 9:00 – 11:30

A pályázat személyes benyújtásának helye: Budapest Főváros XV. Kerületi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata (1153 Budapest, Bocskai utca 1-3. – Illyés Gyula utca sarok).

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdésekben ügyfélfogadási időben a 06-1- 414-7181-es és a 06-1-414-7185-ös telefonszámokon  vagy személyesen az ügyfélszolgálaton, valamint a lakásosztályon (cím: 1156 Budapest, Száraznád utca 4-6. szám alatt, a Palota Holding Zrt. épülete) kérhető felvilágosítás.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek