Meg akarják ölni az alpolgármestert?

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kiszúrták az alpolgármester autójának kerekét (forrás: Victorné Kovács Judit Facebook-oldala)

Folyamatosan próbálják megfélemlíteni ismeretlenek Victorné Kovács Judit alpolgármestert és párját, Bitvai Nándor kerületi képviselőt:

"Megfélemlítésünkre jelzéseket kaptunk az utóbbi időben, többet ismeretlenektől. Valakik pozdorja csavarokat helyeztek az autóink kereke alá. Az én kocsimnak a fékrendszerébe is belenyúlt egy ismeretlen. 

Néhány hónapja egy férfi figyelmeztetett, hogy vigyázzak, mert az életemre fognak törni, már keresik az erre alkalmas embert az “alvilágban”. Ezt a férfit nem sokkal később az utcán megtámadták azzal, hogy ezt “amiatt az áruló kurva miatt kapod” - nyilatkozta az alpolgármester a Magyar Narancsnak.

László Tamás május 7-én, országgyűlési képviselőségének utolsó napján adta be az indítványt, hogy zárják ki a Fideszből Victorné Kovács Juditot és Bitvai Nándort. Az indítványt a kerületi kormánypárti frakció hét képviselője is támogatta.

Az első számú vádpont a DK-val való együttszavazás és a baloldal támogatása volt, de felróták nekik azt is, hogy nem szavazták meg a Hajdu László polgármester elleni fegyelmi eljárás megindítását.  

Mivel az eljárás szabálytalan volt, így nem sikerült a kizárás. Victorné pedig nem akar kilépni a Fideszből - írja a lap.

A Magyar Narancs cikkében részletes interjút olvashattok az alpolgármesterrel.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?