Tóth Veronika: Nyílt levél

Oszd meg másokkal!

Tóth Veronika

N y í l t  l e v é l, melyben kérjük László Tamás XV. kerületi országgyűlési képviselő intézkedését, hogy nálunk is olcsóbb legyen a benzin, vagy valami más…!

Tisztelt Képviselő Úr!

Annak érdekében, hogy egy egész kerület, és annak minden választópolgára tisztelje Önt, szeretnénk, ha közbenjárna érdekünkben ott fenn, az országvezető hatalmasságoknál, de legalább szóljon egy-két fontos érdekeltségi körben, az egyre nehezebben elviselhető fogyasztói árak növekedése miatt!

E héten értesültünk arról, hogy a Fidesz által vezetett kis hazánkban az unortodox, illiberális vezetői módszereknek újabb hagyománya van kialakulóban. Az Ön országgyűlési képviselőtársa, most éppen adóügyekért felelős államtitkár és egyben NAV-elnök Tállai András ugyanis csak úgy rászólt a MOL-ra, hogy lakossági panasz miatt csökkentsék a benzin és a gázolaj árát képviselői körzetében, Mezőkövesden.

Ha csak holmi panaszkodásra van szükség, akkor szerintünk felesleges sétákra pazarolnia a képviselő úrnak a drága idejét, és 5 kg-os zsákokat emelgetve fárasztania magát. Inkább hallja meg a XV. kerületi lakosok panaszát is, hogy bizony itt, a mi kerületünkben is drága a benzin, sokba kerül a piacon a disznóhús, a tojás, és a tejtermékek ára is szökik felfelé. Ha a miniszterelnök úr gratulációját ilyen könnyen be lehet zsebelni, akkor javasoljuk, hogy Tállai úr példáját követve Ön is eresszen meg egy-két telefont a MOL vezérigazgatója, a húsüzemek felett diszponáló Fideszes érdekeltségi körhöz tartozó Mészáros Lőrinc, vagy Csányi Sándor multimilliárdos oligarchák felé.

Amennyiben a Fideszes országgyűlési képviselőknek és funkcionáriusoknak ez csak egy telefonjába kerül, akkor nem szükséges plakátragasztással és krumpliosztogatással bajlódni, elég csak szólni a prominenseknek és a mi kerületünkben is varázsütésre megvalósulhatnának az Önöknek oly fontos hangulatjavító intézkedések, különösen így, a választások környékén.

Arra kérjük hát, hogy a főnöki elismerést megcélozva ne csak a saját, hanem a lakosság érdekében is tegyen hathatós intézkedéseket, hisz választói ezt várják el  Öntől, Kedves képviselő Úr, és Önnek minden bizonnyal ez csak egy telefonjába kerül…

A XV. kerület lakossága nevében:

Tóth Veronika önkormányzati képviselő és Legárd Krisztián önkormányzati képviselő

Demokratikus Koalíció

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek