Kerületi szűrőprogram: ősszel újabb szűrésekre lehet jelentkezni!

Desktop
Rákos úti rendelő (fotó: ittlakunk.hu)

kerületi egészségügyi intézmény a betegségek korai stádiumban való felfedezéséért szűréseket végez. Az alábbi szűrésekre lehet jelentkezni:

  • Dementia szűrés. A szűrés helye: III. emelet 315. - Ideggyógyászat-rendelő, ideje: minden csütörtökön 16-17 óra között. Bejelentkezés szükséges: kedden és csütörtökön 13-14 óra között személyesen vagy az 506-0116-os telefonszámon.
  • Emésztőszervi betegségek szűrése A széklet vér vizsgálatra a különböző napon vett 2 darab székletminta az I. emeleti Laboratóriumban adható le hétfőtől csütörtökig 12-14 óra között. A székletminta leadásához a földszinti laboratóriumi sorszámosztó automatából sorszámot kell húzni! A vizsgálathoz szükséges mintavételi tartály a Laboratóriumban és a családorvosoknál szerezhető be.
  • Csontritkulás vizsgálat. A szűrés helye: III. emelet 317. - Rheumatológiai-rendelő ideje: minden kedden 8-13 óra között. Bejelentkezés szükséges a szakrendelő recepcióján személyesen vagy az 506-0178-as telefonszámon
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek