Köszöntjük az egészségügyi dolgozókat

Oszd meg másokkal!

Desktop

Semmelweis Ignác születésnapjának tiszteletére július 1-jén - a Magyar Egészségügy napján - köszöntjük az egészségügyben dolgozókat.
Önöknek, akik a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő embertársainknak nyújtanak segítő kezet, fontos tudniuk, hogy büszkék vagyunk rá, hogy ilyen fantasztikus munkát végző, nagyszerű és elhivatott szakemberei és egészségügyi dolgozói vannak országunknak.
A jelenleg országunkban eluralkodott egészségügyi ellátottsági nehézségek ellenére egy igazi orvos, egy elhivatott szakember életében mindig is első helyen áll a betegek gyógyítása - épp ezért tartozunk őszinte hálával és elismeréssel a szakmájuknak és hivatásuknak élő egészségügyi dolgozóinknak.

Köszöntjük Önöket és köszönjük nélkülözhetetlen - odaadó munkavégzésüket!

Demokratikus Koalíció XV. kerület
12. számú választókerület elnöksége

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek