Életet mentettek a mentősök - levélben mond köszönetet egy újpalotai asszony

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kattints az eredeti levélért!

A Facebookon tették közzé az alábbi levelet, melyben egy Újpalotán lakó hölgy mond köszönetet a mentősöknek, amiért megmentették az életét:

„Ezúton szeretném kifejezni hálás köszönetemet Önöknek, hogy az életemet megmentették.

Ez év január 2-án hajnali 2 óra körül hívták a gyerekeim Önöket, a XV. kerület Nyírpalota út 8. 6/36. sz. lakásba.

Vese- és szívelégtelenségben szenvedtem, de Önöknek hála, élek még.

Azonnal lélegeztető gépre kapcsoltak, gyógyszeres kezelést, infúziót kaptam, tappancsokat (EKG) a mellkasomra, folyamatosan a vérnyomásomat mérték és amint stabilizálták az állapotomat, azonnal indultunk a Honvédkórházba.

Amint beértünk, a Sürgősségi Intenzív Osztályra vittek, ahol ott is küzdöttek az életemért. Estefelé stabilizálták a vérnyomásomat, levettek a gépről és tudtam magamtól lélegezni.

Az éjjel átvittek az Uzsoki Kórház III. Belgyógyászat Nephrológia Osztályra, ahonnan január 5-én ki is engedtek.

A lányaim elmondása alapján, mert sok mindenre nem emlékszem, a hölgy, akit Heninek hívnak és a 2 úr példásan helyt állt.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a Mentőszolgálat áldozatkész dolgozóinak a munkáját!” – tette közzé a levelet író asszony lánya a Facebookon.
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek