Segítőt keresnek Újpalotára

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

Az újpalotai, Kőrakás parkban található Átmeneti Szállás segítőt keres. A határozatlan idejű - folyamatos munkarendű - közalkalmazotti munkára középfokú végzettségű pályázók jelentkezését várják február 21-ig.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • részletes szakmai önéletrajz
  • motivációs levél
  • végzettséget igazoló okiratok másolata
  • nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez
  • érvényes hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy nyilatkozat arról, hogy sikeres pályázat esetén a jogszabálynak megfelelő érvényes hatósági erkölcsi bizonyítványt bemutatja

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Akkad Márta nyújt, a +36-03-048-64615-ös telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • elektronikus úton a Személy-és munkaügyi csoport részére a munkaugy@bmszki.hu e-mail címen keresztül

Kérik az e-mail tárgy rovatában feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: "MÜ/214-1/2018", valamint a munkakör megnevezését: "segítő". Béren kívüli juttatások: cafeteria keret, ruházati költségtérítés.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek