Tartós élelmiszert gyűjtenek a rákospalotai átmeneti otthonban élő családoknak

Oszd meg másokkal!

Desktop
2016-os gyűjtés: Carlos Lattez Pavez igazgató , Szilvágyi László, az LMP kerületi képviselője és Pósa András, az LMP területi elnöke (fotó: ittlakunk.hu - Lezseren)

Karácsony közeledtével több párt, szervezet is gyűjti az adományokat. A XV. kerületben működő Családok Átmeneti Otthona lakói számára évek óta az LMP kerületi szervezete gyűjt élelmiszer-adományokat.

Aki szeretne nekik segíteni, az alábbi decemberi időpontokban és helyszíneken várják (gyűjtik) a tartós élelmiszereket:

  • 18. hétfő, 16:00-19:00 – Fő tér, CBA előtt
  • 19. kedd, 16:00-19:00 – Mézeskalács tér, SPAR előtt
  • 20. szerda, 16:00-19:00 – Fő tér, CBA előtt
  • 21. csütörtök, 16:00-19:00 – Mézeskalács tér, SPAR előtt
  • 22. péntek, 16:00-19:00 – Mézeskalács tér, SPAR előtt
  • 23. szombat, 08:00-11:00 – Mézeskalács tér, SPAR előtt, Wesselényi utcai piac bejárata

Az Aporháza utcai átmeneti otthont a Szociális és Rehabilitációs Alapítvány (SZÉRA) működteti. A bentlakásos otthon mellett a kerületben további, úgynevezett kiléptető „kölcsön” lakásokat is biztosítanak a rászoruló családoknak, akik átmenetileg, vagyis 1-től maximum 3 évig lakhatnak náluk. Az alapítvány megpróbál segíteni a családok talpra állításában is: képzésekkel, munkalehetőséggel és életvezetési tanácsadással támogatják a hozzájuk fordulókat.

Az otthon előnye, hogy lehetőséget biztosít a szülők és a gyerekek együttes elhelyezésére. Az alapítvány 1997-ben kezdte meg működését a XV. kerület önkormányzati intézményeként, de 1999-ben non-profit szervezetté alakultak át és azóta civil szervezeti formában végzik munkájukat. Jelenleg 19 család több mint 50 gyerekkel lakik náluk.
 
Az alábbi elérhetőségeken tudtok velük kapcsolatba lépni, ha segítségre van szükségetek:
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek