Állást keresel? Diákmunkát vállalnál? Gyere el az újpalotai állásbörzére!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az ESZI Család- és Gyermekjóléti Központ (MUFTI) október 17-én, kedden állásbörzét rendez 10 és 13 óra között az Újpalotai Közösségi Házban.

A börzén való részvétel a munkaadók, a kiállítók és az álláskeresők számára is ingyenes. A rendezvényen lakhelytől és életkortól függetlenül minden munkakeresőt várnak. A börzén megtalálhatóak lesznek a hazai munkalehetőséget ajánló munkaadók, munkaerő közvetítő cégek, a munkaügyi központ képviselői, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XV. kerületi tagcsoportja, mely vállalkozással kapcsolatos információt, segítséget nyújt.

A munkaadók állásajánlatai mellett a résztvevők az álláskeresési technikákkal, önéletrajzírás és motivációs levél készítésével kapcsolatos segítséget is kaphatnak, valamint a munkajogi, grafológiai és pszichológiai tanácsadáson is részt vehetnek.

A börzén résztvevők tájékoztatást kaphatnak a diákmunka vállalás feltételeiről, diákmunka stúdiók ajánlatairól és a pályakezdő munkavállalók számára kínált lehetőségekről egyaránt. E mellett az érdeklődők találkozhatnak, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató szervezettel. A kisgyerekes anyukák a munkaerő piaci visszatérést segítő programokról is kaphatnak információt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek