Április végéig tart a kilakoltatási moratórium

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
A kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról döntött az Országgyűlés. A parlament  nagy többséggel elfogadta, hogy a kilakoltatási moratórium április 30-áig hosszabbodik meg.
 
Eddig december 1-jétől március 1-jéig tartott a téli kilakoltatási moratórium, melynek idején a végrehajtó a lakóingatlan kiürítését elhalaszthatja, kivéve, ha önkényesen elfoglalt lakásról van szó vagy ha a kilakoltatottal szemben korábban rendbírságot szabtak ki, illetve olyan esetben, ha a kilakoltatott vagy a vele egy háztartásban élő egyéb, beköltözhető lakóingatlan használatára jogosult. A moratórium ellenére a kilakoltatás akkor is végrehajtható, ha a végrehajtást kérő a halasztás idejére gondoskodik a kilakoltatott elhelyezéséről, vagy ha a végrehajtást kérő magánszemély lakhatása máshogy nincs biztosítva.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek