Egy beteg kisfiú édesapja keres gondnoki munkát lakhatással

Oszd meg másokkal!

Desktop
Marcika

Rátkai Róbert és felesége felhívását tesszük most közzé változtatás nélkül. Ha tudtok, segítsetek!

„Sürgősen keresünk gondnoki állást lakhatással, illetve hasonló megoldást!!! Súlyosan beteg gyermekünk legjobb kezelését, fejlesztését Budapesten lehetséges biztosítani, és sajnos az elmúlt két év küzdelem mindenünket felemésztette,s ha nem találunk megoldást az utcára kerülünk!

Hogy kerekebb legyen történetünk, s elfogadhatóbb a segélykiáltásunk!

10 év...Szerény körülmények között, szegény családban nőttünk fel,ezért tudatosan döntöttünk úgy, csak akkor vállalunk gyermeket, ha a neveléshez minden szükséges körülményt megteremtettünk. Az anyuka sajnos diagnosztizált pánik szindrómás mely jelentősen nehezítette, s nehezíti helyzetünket, hisz keresettel mindig is csak én rendelkeztem, de 10 év után sikerült.Volt egy saját házikónk deviza alapú jelzáloghitelből, és volt egy biztosnak mondható munkahelyem, mely a régióhoz képest elfogadható, versenyképes fizetést biztosított.

Elértük azt, hogy merjünk gyermeket vállalni, s ekkor jött Marci. Durván másfél hónap felhőtlen boldogság, s utána minden megváltozott… Voltunk nagyon rossz állapotban, nagyon elkeseredve, stb... Mikor még kórházban volt a kisember, anyára is nagyon figyelni kellett a pánik szindróma miatt, s egyre csak nehezebb, nehezebb, és nehezebb lett helyzetünk, anyagi szempontból is. Mikor (már a ti segítségetekkel) hazajöhetett Mazsolám hoznunk kellett egy döntést, mivel tudtuk az első fél/egy év nagyon nehéz lesz, de tévedtünk sajnos jelentősen több időről van szó. Marci mai napig szinte két embert leköt minden nap.

Két és fél hónap fizetetlen szabadság után, s Marci hazabocsátása előtt a következőket léptük meg. Ideiglenesen leszámoltam munkahelyemről, s ezzel egy időben (szinte fél áron, egy részt kamatmentes részletre) eladtuk a házikónkat. Albérletbe költöztünk, s a házikóért kapott pénz biztosította megélhetésünket, s hogy itthon tudjak lenni a kisemberrel, s a ti segítségetekkel mindent megtegyünk hogy meggyógyulhasson, rehabilitálódjon. Mind ezt albérletben, a házikónk árából melyre az említett devizahitelünket még egy jó ideig fizetnünk kell. Sajnos mostanra a házikó árát szinte majdnem feléltük másfél-két hónapig húzhatjuk még. Anya említett betegsége okaként is, és mert Marci kezelései, fejlesztései másképp kivitelezhetetlenek, egy hónapja hivatalosan én vagyok vele ápolásin.

Miért is?

  • Marcit hetente kétszer hordjuk fejlesztésekre,melyre én tudom eljuttatni,s melyet már jobban összesűríteni nem tudunk.
  • Ezen felül minden nap, bármikor lehet olyan-roham- probléma, mikor mennünk kell, vagy éppen otthon kell ellátnunk. Sajnos ő nem csupán epilepsziás (ami önmagában is nagyon nehéz), de mint ahogyan tudja mindenki, szájon át nem eszik PEG-es tápláláson van, és nem igazán mozog, és még sorolhatnám... Szinte egy pillanatra sem hagyhatjuk magára.

Talán egyetlen megoldás ha, egy GONDNOKI MUNKA LAKHATÁSSAL.

KÉREM, AKI TUD SEGÍTSEN!!!

Köszönet mindenkinek mindenért,további információk: https://www.facebook.com/marcikaert

Köszönöm, hogy elolvastad.

Rátkai Róbert tel.:06 30 905 9725

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek