Kosz, mocsok, agresszió: a Fő téri hajléktalanok terrorizálják a lakókat

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Facebook)

Újpalotán, a Fő téren rendszeresen kötözködik a járókelőkkel egy kisebb társaság. Aki arra jár, bármikor láthatja a már délelőtt részeg, agresszív férfiakat, akik folyamatosan kötözködnek a téren áthaladókkal, fenyegetik őket.

"Azért fordulok most hozzátok, mert a Fő téren és környékén már tarthatatlan a helyzet. A magas tetovált meg társai most már nem mehetnek tovább. Életveszélyesen fenyegetnek embereket, mocskolódnak... Mostani esetben egy szőke hölgyet inzultált, aminek tanúja voltam. Teljesen kiakadtam, majd kértem azt a patkányt, hogy hagyja abba az emberek inzultálását a haverjaival együtt. Elég erős szópárbajba keveredtünk, meg is akart verni, őt semmi sem tartja vissza" - írta egy fiatal hölgy az Újpalotai Csevegő Facebook-csoport oldalára.

A csoport a Fő téren tölti egész napját, isznak, ordibálnak, kötözködnek, a téren végzik szükségüket is. Szemmel láthatóan nem tud a hatóság fellépni ellenük.

A Facebookon már aláírásgyűjtésbe is kezdtek az eltávolításuk érdekében, de sajnos ez hatástalan, mert kizárólag a hatóság tud(na) fellépni ellenük. Az egyetlen lehetőség, ha folyamatosan rájuk hívjátok a rendőröket. 

A kerületi rendőröket a 06-1-231-3450-es telefonszámon tudjátok hívni, illetve a 15rk@budapest.police.hu, galambosf@budapest.police.hu címen tudtok írni nekik. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?