Drogvita miatt ölhetett az újpalotai bérgyilkos

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Mihádák Zoltán - MTI)

A Ri­post meg­tudta, hogy Dér Csaba, az Eu­rópa-szerte ret­te­gett bér­gyil­kos egy magán drog­biz­nisz miatt gyilkolt Újpalotán.

A Prágában elfogott férfit a magyar rendőrség azért körözte, mert a gyanú szerint ő ölte meg V. László vállalkozót 2018. szeptemberében a Pólus Center mögött. A lapnak egy, az áldozathoz közel álló személy elmesélte, mi történt.

A 49 éves ingatlanközvetítő V. László a XV. kerületi Pólus Center mögötti területre hajtott autójával, ahol egy üzlet miatt találkozott Dér Csabával. Ám ott a vállalkozót megkéselték, majd fejbe lőtték. Vérző holttestét a Szilas-patakban egy kutyasétáltató találta meg. Az áldozat kokaint akart vásárolni Dér Csabától - írja a Ripost.

"Az áldozat a barátnőjével, Mónikával ingatlan eladásokból próbált nagyobb pénzhez jutni, de nem jött be az üzlet. Aztán megismerkedett néhány „üzletemberrel", akik gyanús bizniszeket ajánlottak neki. Laci az egyik találkozónkon elmondta, hogy kokainnal is foglalkozik, és a részleteket megosztja Mónikával is. Laci legalább 10 kiló kokainért ment aznap a Pólus mögé, amiért súlyos összeget fizetett..." - mondta a lapnak a meggyilkolt férfi ismerőse.

A  információi szerint V. László egy Mercedesszel érkezett a Pólus mögé, ahova 200 millió forint körüli összeget vitt magával, hogy megvegye a 10 kiló kokaint. Az üzlet tragédiával végződött, miután a bégyilkos megpróbálta átverni áldozatát.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?