Drograktárnak használtak egy kerületi bérelt lakást

Oszd meg másokkal!

Desktop

Bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt a rendőrök elfogtak öt férfit, akik nagy mennyiségű kokaint, amfetamint és marihuánát adtak el Budapesten.

A 46 éves Sz. Gyula bűntársaival drogkereskedő bűnözői csoportot vezetett, amely szerte a fővárosban értékesített kábítószert. A gyanúsítottak a férfi utasításai szerint és irányításával szerezték be a drogot, amelyet egy XV. kerületi bérelt lakásban raktároztak, onnan történt az értékesítés is. A nyomozók hétfőn fogták el a bűnszervezet tagjait, amikor több helyszínen tartottak összehangolt akciót.  

Sz. Gyulát Budapesten fogták el, lakásában kábítószerrel szennyezett tárgyakat és a bűncselekményhez köthető adathordozókat találtak, továbbá 15 millió forint készpénzt és több nagy értékű vagyontárgyat (gépkocsit, elektronikai berendezést, bútort) is lefoglaltak.

Az összehangolt akció során Fóton fogták el a 35 éves V. Andrást, akinek a ruházatában és a hozzá köthető ingatlanokban összesen 243,2 gramm kokaint, továbbá kábítószergyanús tablettákat és a drog porciózásához szükséges eszközöket találtak.

A 48 éves budapesti Sz. Tibor otthonában kábítószer-kereskedelemhez köthető eszközöket találtak a nyomozók, valamint csekély mennyiségű marihuánagyanús növényi törmeléket. A férfitól a rendőrök lefoglaltak mintegy 3,5 millió forint készpénzt és 1000 eurót.

Szintén a fővárosban fogták el a 27 éves S. Istvánt és a 35 éves L. Sándort, náluk a bűncselekményhez köthető bizonyítékokat, illetve utóbbinál csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az öt férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?