Csavarkulccsal ijesztettek meg egy nőt a Zsókavár utcai buszmegállóban

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

Olvasónk küldte az alábbi levelet:

"Mai napon (csütörtök) reggel 6:55 perc környékén a Zsókavár utcai buszmegállónál megállt mellettem egy idősebb férfi biciklivel. Gondoltam, biztosan cigarettát, vagy aprót szeretne kérni, így a szokásos nyugodtsággal rámosolyogtam, mire elővett egy csavarkulcsot, felém mozdította, és megkérdezte: Tudja, hogy ezzel embert lehet ölni? Kiloccsantja az agyat.

Eközben simogatta a csavarkulcsot és mosolygott rám. Az egyetlen szerencsém az volt, hogy jött a busz, amire gyorsan felszálltam.

Rendőrségen azóta már intézkedtem, de kérek mindenkit, figyeljenek az utcában és a környéken. Személyleírás: 60-70 éves, őszülő, szakállas, elég nagy darab, ma reggel sötétkék ruhában volt, biciklin. Miután felszálltam a buszra, ő az Erdőkerülő utca irányába ment tovább. A rendőrség addig nem veszi túl komolyan az ügyet, amíg meg nem történik a baj, jegyzőkönyvet nem vettek fel, csak bejelentést tehettem, és annyit mondtak, hogy kiküldenek pár rendőrt, hogy nézzenek körül, ennyit tudnak most tenni, mivel nem történt tettlegesség.

Legyenek óvatosak, ha látják a férfit, kerüljék el, ha beleköt valakibe, azonnal hívják a rendőrséget!" - írta olvasónk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?