Karácsonykor gyilkolt a Kinizsi utcában a nő, akár 15 évet is kaphat

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Lakatos Péter - MTI)

A Kinizsi utca egyik házában szúrt sérüléssel találtak egy férfit 2016. december 24-én, aki a helyszínen meghalt. A rendőrök az elkövetőt, egy 54 éves nőt a helyszínen elfogták. Az ügyészség most emberölés miatt emelt vádat a nővel szemben.

A vádirat szerint a vádlott nő 2010-től élt élettársi kapcsolatban az áldozattal. Együttélésük során gyakran fogyasztottak mindketten alkoholt, és rendszeresek voltak közöttük a veszekedések, kapcsolatuk megromlott.

 2016 októberében a vádlott befogadta a lakásba az akkoriban hajléktalanszállón lakó egyik ismerősét, akivel rövid időn belül élettársi viszonyt alakított ki, ennek ellenére a sértett is a lakásban maradt.

 2016. december 24-én reggel a fenti lakásban mindhárman együtt italoztak, majd ezt követően a sértett a sérelmei miatt hangosan szidalmazni kezdte a volt élettársát. A nő ezt hallva kirohant a konyhába és dühében egy erőteljes mozdulattal a bejárati ajtónak lökte a sértettet, aki ettől a földre esett, de a nő sértegetésével továbbra sem hagyott fel. A vádlott ekkor a konyhapultról magához vett egy kést, és azzal a földről éppen felálló férfit nagy erővel mellkason szúrta. A férfi a bántalmazás következtében eszméletét vesztette és a földre zuhant.

 A mentőket a másik férfi értesítette, a sértett azonban még a mentők kiérkezése előtt a helyszínen meghalt, életét az időben érkező orvosi segítség sem menthette volna meg. A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amely bűncselekmény büntetési tétele öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés - írja az ügysézség.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?